Compară
0 Cos
Toate Categoriile
0
Prima pagină Alarma si securitate Alarma camper si truck Sistem de alarma si securitate auto GMS/GPS Pandora Truck pentru camioane

Sistem de alarma si securitate auto GMS/GPS Pandora Truck pentru camioane

Cod:
TRUCK
Preț 3,834 Lei
Îmi doresc

In stoc

Comandă rapidă

Comandă rapidă

Just 4 câmpuri to fill in
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.

Pandora Truck este cel mai moder sistem de securitate si telemetrie pentru vehiculele cu tensiune la bord de 24V. 

Este construit pe o platforma noua si eficienta energetic, avand un modem super-rapid care accepta retelele GSM 2G/3G/4G (LTE), are Bluetooth 5.0 si receptor GPS/Glonnas. 

Interfață 4G încorporată

Conexiunea 4G extinde o zonă în care puteți controla sistemul și puteți primi notificări de alarmă și servicii în zona de acoperire a rețelei celulare. Îți poți controla vehiculul de oriunde.

Receptor GPS/GLONASS integrat

Un receptor încorporat are un consum redus de energie, o sensibilitate ridicată și un timp minim de răspuns după pornirea „la rece” și „la cald”. Acesta asigură urmărirea fiabilă în condiții de nivel scăzut de semnal GPS/GLONAS și zone urbane.

Bluetooth 5.0

Vă puteți controla sistemul utilizând aplicația mobilă Bluetooth (fără conexiune GSM). Protocolul Bluetooth vă permite să instalați senzori wireless suplimentari pentru controlul ușilor și a temperaturii caroseriei camionului.

Telecomandă

O nouă telecomandă D-043T are o conexiune radio modernă multicanal rezistentă la bruiaj de 868 MHz cu modulație LoRa. Aceasta oferă o conexiune fiabilă la o rază foarte lungă de acțiune și vă permite să monitorizați starea vehiculului la o distanță record într-un mediu foarte zgomotos.

4636e056086440d5e2438e4b163401711643884059.png

TAG Bluetooth

Tag-ul Bluetooth miniatural este inclus în setul de sistem. Eticheta are un buton pentru armare/dezarmare. Interfața Bluetooth permite implementarea unei funcții de încredere Hands Free cu distanță de operare reglabilă.

Relee încorporate

Unitatea de bază are 4 relee puternice încorporate pentru blocarea motorului și implementarea pornirii motorului de la distanță.

Eficienta energetica

Componentele electronice inovatoare și algoritmii speciali de economisire a energiei permit reducerea consumului de energie a sistemului la un nivel scăzut record.

Protecție digitală

Dialog dinamic modern Criptarea AES cu chei de 128 de biți garantează imposibilitatea hack-ului și furtului electronic.

Interfețe digitale

Pe lângă interfețele tradiționale CAN/LIN, unitatea de bază este echipată cu o interfață RS-485 pentru conectarea senzorilor suplimentari de combustibil.

  • Marca Auto:
    1.Universal
  • Model Auto:
    1.Universal > 1.Universal
  • GPS:
    Da
  • Tip produs securitate:
    Alarme truck
  • Pornire de motor:
    Nu
  • Telefon:
    Da
  • Conexiune GSM:
    4G
  • Control alarma:
    Telefon