Compară
0 Cos
Toate Categoriile
0
Prima pagină Car audio Subwoofer Incinta clasica Subwoofer passiv dublu 2x10" 700W facedown / down firing Phoenix Gold

Subwoofer passiv dublu 2x10" 700W facedown / down firing Phoenix Gold

Cod:
ZX210PBS

ZX210PBS 700W Max Power Slim Passive Subwoofer Box. Big bass in a small box

Experimentati performanta optima a subwooferului intr-un design compact cu ZX210PBS. Aceasta cutie subtire are doua sub-uri de 10 inchi, dintre care unul este un radiator pasiv care extinde frecventele joase mai joase, imbunatatind performanta generala a casetei inchise. L-am proiectat chiar si sa fie in jos, maximizand beneficiile incarcarii „din colt” pentru un castig suplimentar. Bobina simpla de 2 ohmi este perfect potrivita cu amplificatoare monobloc mai mici, cum ar fi ZXM500.1, facandu-l o alegere ideala pentru cei care cauta o calitate a sunetului de top intr-un spatiu limitat.

Preț 1,566 Lei
Îmi doresc

In stoc

  • test test2

Comandă rapidă

Comandă rapidă

Just 4 câmpuri to fill in
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.

Cufundati-va in sunetul premium fara a renunta la spatiu bagaje sau la performanta cu ZX210PBS -  o solutie pentru performanta optima a subwooferului intr-un design compact. Aceasta carcasa subtire gazduieste doua submarine de 10 inchi. 

Conceput pentru eficienta si precizie, configuratia down-firing a ZX210PBS maximizeaza avantajele incarcarii „din colt”, valorificand plasarea acestuia pentru un castig suplimentar si o livrare imbunatatita a basului. Acest design strategic asigura ca fiecare nota si ritm este transmisa cu o claritate si profunzime exceptionale.

Bobina simpla de 2 ohmi este proiectata meticulos pentru a completa perfect amplificatoarele monobloc mai mici, cum ar fi ZXM500.1, creand o imperechere optima pentru cei care cauta o calitate a sunetului de top in spatii limitate.

ZX210PBS ofera o calitate a sunetului si o performanta de neegalat intr-un factor de forma compact. Este o inginerie de precizie, care ofera o fidelitate audio exceptionala intr-un spatiu limitat. Experimentati bogatia basului detaliat cu ZX210PBS.

CARACTERISTICI SUBWOOFER ZX210PBS

Putere maxima 700W

350 W RMS

Carcasa 2 x 10”.

Carcasa etansa

Radiator pasiv

Impedanta 2 Ohm

Dimensiuni (L x L x A) 650 x 320 x 140 mm