Compară
0 Cos
Toate Categoriile
0
Prima pagină Car audio Subwoofer Facedown Subwoofer pasiv SLIM single 8" 250W RMS 4Ohm cu kit prindere + downfire option

Subwoofer pasiv SLIM single 8" 250W RMS 4Ohm cu kit prindere + downfire option

Cod:
ZX18PBS

Incinta de bas etansa

ZX18PBS ofera atat confort, cat si calitate superioara a sunetului, intr-un design compact, cu o adancime de mai putin de 13 cm, inclusiv gratarul. Alaturi de dimensiunea sa impresionanta, subwooferul de 8 inchi se mandreste cu o putere maxima de 400 de wati, asigurand o experienta audio de inalta calitate.

Subwoofer-ul ZX18PBS vine, de asemenea, cu suporturi, suruburi si frane L si Z, permitand optiuni de montare versatile, inclusiv downfiring. Adaptabilitatea sa il face usor de integrat in orice vehicul, in timp ce aspectul sau discret si sunetul precis si dinamic il fac o completare excelenta pentru orice sistem audio cu 2 sau 3 cai.

Preț 893 Lei
Îmi doresc

In stoc

Comandă rapidă

Comandă rapidă

Just 4 câmpuri to fill in
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.

ZX18PBS oferă atât confort, cât și calitate superioară a sunetului, într-un design compact, cu o adâncime de mai puțin de 13 cm, inclusiv grătarul. Alături de dimensiunea sa impresionantă, subwooferul de 8 inchi se mândrește cu o putere maximă de 400 de wați, asigurând o experiență audio de înaltă calitate.

Subwoofer-ul ZX18PBS vine, de asemenea, cu suporturi, șuruburi și frâne L și Z, permițând opțiuni de montare versatile, inclusiv downfiring. Adaptabilitatea sa îl face ușor de integrat în orice vehicul, în timp ce aspectul său discret și sunetul precis și dinamic îl fac o completare excelentă pentru orice sistem audio cu 2 sau 3 căi.

CARACTERISTICI SUBWOOFER ZX18PBS

Putere de manevrare (MAX): 400W

Putere de manevrare (RMS): 200W

Dimensiune subwoofer: 8” (200 mm)

Sensibilitate: 88dB (1W/1m)

Carcasa etansa

Impedanta: 4 ohmi

Dimensiuni (Lxlxh): 489 x 306,6 x 124,8 mm